top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Tweedehandswagens te koop in Boom

Bent u op zoek naar tweedehandswagen in de regio van Boom? Dan bent u bij Artenoa Cars op de juiste plaats belandt! Wanneer u een tweedehandswagen bij ons koopt, bent u zeker dat de informatie over de wagen volledig klopt dankzij de Car-Pass. Bovendien krijgt u optioneel nog eens drie jaar garantie. Kom zeker eens langs om te kijken welke tweedehandswagens momenteel te koop staan bij ons!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Kwaliteitsvolle tweedehandswagens in topconditie

Bent u op zoek naar een tweedehands Volkswagen? Vertrouw op ons voor een auto waar u nog jaren mee kan rijden. Wanneer u van een particulier een wagen overkoopt, zijn er wat risico’s aan verbonden. Door uw tweedehandswagens bij ons te kopen, bent u er echter zeker van dat u bij problemen bij ons terechtkan. De tweedehandswagens die bij ons te koop staan, krijgen minstens één jaar lang garantie, worden volledig nagezien door ons team vol experts, hebben een Car-Pass én worden gekeurd voor verkoop. Het is duidelijk; op ons kan u vertrouwen voor een kwalitatieve verkoop. Daarnaast kunt u na uw aankoop bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud van uw Volkswagen, nieuw, tweedehands en vintage.

Auto van het merk Mercedes
Auto van het merk Volkswagen

Vind uw tweedehandswagen bij ons

We helpen u bij het vinden van uw tweedehandswagen in onze garage in Boom. U kunt reeds een greep uit onze inventaris ontdekken vooraleer u langskomt. De tweedehandswagens die bij ons in Boom te koop staan, zijn getest en gecontroleerd voor verkoop. Met al deze informatie heeft u geen reden om nog te twijfelen, dus kies voor onze expertise! Contacteer ons vandaag nog op het nummer +32 498 51 56 78!

bottom of page