top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Herstelling van uw Volkswagen in regio Boom

Bent u op zoek naar een geschikte plaats voor de herstelling van uw Volkswagen in de omgeving van Boom? Artenoa Cars staat klaar om elke reparatie van uw Volkswagen tot een goed einde te brengen! Ook voor een klein of groot onderhoud aan uw wagen van Volkswagen staan wij klaar voor u. Heeft u een prachtige oldtimer van Volkswagen die een restauratie verdient? U raadt het al, wij kunnen het allemaal!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Een snelle herstelling van uw Volkswagen

Wanneer u op zoek bent naar een Volkswagen-garage, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een voorliefde voor het merk Volkswagen gaan onze techniekers aan de slag om elke herstelling, reparatie en elk onderhoud tot een goed einde te brengen. Geen schroef wordt over het hoofd gezien. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om uw herstelling zo snel mogelijk uit te voeren zodat u snel weer plaatsneemt in uw Volkswagen. Wist u dat u door regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren aan uw Volkswagen, u de onverwachte kost van een reparatie kan vermijden? Het is dus zeker uw tijd waard om het jaarlijkse onderhoud niet over te slaan!

grijze volkswagen golf
achterkant van een volkswagen golf

Een veilige restauratie van uw oldtimer dankzij onze kennis over Volkswagen

Met een oldtimer van Volkswagen bent u natuurlijk zeer voorzichtig en net daarom zijn wij uw ideale partner voor de restauratie ervan. Onze techniekers hebben zich toegespitst op Volkswagen en Porsche, waardoor zij echt alles kennen over de manier waarop deze wagens in elkaar zitten en gerestaureerd kunnen worden. Dankzij hun diepgaande kennis over Volkswagen en jarenlange ervaring met de restauratie van klassiekers, laat u uw oldtimer zonder zorgen over aan onze bekwame handen. Voor we aan de restauratie van uw klassieke Volkswagen beginnen, bespreken we grondig de visie die u heeft over uw oldtimer. Op die manier verkrijgt u gegarandeerd het gewenste resultaat.

Reken op onze ervaring

Of u nu op zoek bent naar een garagist voor een reparatie of onderhoud voor uw Volkswagen, of hulp nodig heeft bij de restauratie van een oldtimer, wij staan voor u klaar! Contacteer ons via ons contactformulier of bel naar +32 498 51 56 78 om een afspraak te maken. U vindt bij ons overigens ook een tweedehands Volkswagen Golf waar geen herstelling of onderhoud meer aan nodig is. Dat hebben wij namelijk al gedaan voor de verkoop! Kom zeker eens langs in onze showroom.

bottom of page