top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Tweedehands Volkswagen Golf te koop

Zoekt u een tweedehands Volkswagen Golf die te koop staat bij een betrouwbare verkoper? Kom dan zeker eens langs om het aanbod van Artenoa Cars in Boom te bekijken! Wij controleren elke wagen grondig vooraleer we deze te koop zetten. Onze ervaren techniekers nemen alles onder de loep. Op die manier bent u zeker dat u een goede aankoop doet bij ons.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Een tweedehands Volkswagen Golf te koop waar u nog jaren plezier aan heeft

Dankzij onze ervaring met de verkoop van tweedehandswagens weet u dat wij op een correcte manier te werk gaan. Iedere wagen, zo ook elke tweedehands Volkswagen Golf, die bij ons te koop staat, krijgt een grondige controle vooraleer hij gekeurd wordt voor verkoop. Daarnaast krijgt u ook nog eens een jaar garantie en een correcte Car-Pass erbij. Als Volkswagengarage staan wij natuurlijk bekend om de verschillende tweedehands modellen van de iconische Volkswagen Golf. Maar u vindt bij ons ook andere modellen en merken. Neem zeker eens een kijkje naar ons huidige aanbod voor een greep uit ons assortiment.

zwarte volkswagen golf
Auto van het merk Volkswagen

Vind uw ideale wagen

Staat de tweedehands Volkswagen Golf van uw dromen niet online? Wees niet getreurd! Bel ons op +32 498 51 56 78 om meer informatie te krijgen over onze volledige vloot. Niet alle tweedehands voertuigen staan online dus wie weet staat uw Volkswagen Golf toch bij ons. Maak via ons contactformulier een afspraak om eens langs te komen en te kijken naar onze wagens. Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor een reparatie van uw oldtimer?

bottom of page