top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Onderhoud van uw Porsche in Boom

Zoekt u een garagist die het onderhoud van uw Porsche in regio Boom in goede banen kan leiden? Bij Artenoa Cars geniet u van de specifieke expertise van de mechaniekers over dit topmerk. Ook voor een reparatie aan uw Porsche staat onze werkplaats open. Heeft u een oldtimer van Porsche die een herstelling of restauratie nodig heeft? Onze techniekers zijn gespecialiseerd in verschillende modellen van dit Duitse merk. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Het onderhoud van en reparatie aan uw Porsche

Een Porsche laat u niet zomaar achter bij eender welke garagist voor een herstelling. Daarom staan wij klaar om uw vertrouwde oldtimer-garage te worden voor elke reparatie en onderhoud van uw Porsche. Dankzij onze uitgebreide kennis over verschillende modellen en bouwjaren van dit merk, kunnen wij u een perfecte dienstverlening aanbieden. Wij beseffen ook maar al te goed hoe belangrijk een wagen is, en daarom gaan wij zeer secuur te werk. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u uw Porsche bij ons binnenbrengt voor een onderhoud of herstelling.

porsche auto in het bos
Image by Martin Katler

Restauratie van een oldtimer van Porsche

Naast het onderhoud en herstellingen aan uw Porsche staan wij  paraat om een volledige restauratie uit te voeren wanneer u een oldtimer binnenbrengt. Bij de restauratie van uw oldtimer houden wij rekening met verschillende zaken. De wagen wordt volledig onder handen genomen, van het kleinste vijsje tot het lakwerk. U kan rekenen op onze kennis over Porsche bij de restauratie van uw oldtimer. Bovendien rekent u op een goede samenwerking, gebaseerd op communicatie. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de restauratie van uw oldtimer volledig naar uw wensen wordt uitgevoerd.

Schakel ons gerust in

Wanneer u op zoek bent naar een garagist die gespecialiseerd is in het onderhoud, de reparatie en restauratie van wagens van het merk Porsche? Dan bent u bij ons als specialist aan het juiste adres. U kan rekenen op onze ervaring en kennis! Contacteer ons door te bellen naar +32 498 51 56 78 of stuur een e-mail naar info@artenoa.be om een afspraak te maken. Ook voor wagens van Volkswagen kan u rekenen op ons.

bottom of page