top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Herstelling van uw oldtimer in Boom

Zoekt u een garagist voor een herstelling aan uw oldtimer in de regio Boom? Bij Artenoa Cars, gevestigd in Boom zelf, kan u terecht voor herstellingen en het onderhoud van uw oldtimer. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring met oldtimers en kennen alle kneepjes van het vak. Zowel voor een reparatie als een restauratie staan de deuren van onze werkplaats wijd voor u open!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

De herstelling en onderhoud van uw oldtimer

Bij de reparatie en het onderhoud van een oldtimer komt meer kijken dan bij een moderne wagen. Wij weten als geen ander hoe we het onderhoud van uw oldtimer het beste aanpakken. Zo gebruiken we onder andere de juiste onderhoudsmiddelen om schade te voorkomen. Daarnaast spitsen we ons toe op twee specifieke merken van oldtimer zodat uw herstelling volledig correct gebeurt. U kan bij ons terecht voor de herstelling of reparatie van uw oldtimer van wagens van:

Door onze focus op deze twee automerken te leggen, verzekeren wij u dat wij echt alles weten wat er te weten valt over uw oldtimer. Op die manier kan u er zeker van zijn dat uw wagen in goede handen is. Tussen de onderhouden door kan u de nood voor een reparatie voorkomen door het koelsysteem goed in orde te houden, goed veel smeermiddelen te gebruiken en nooit te rijden met een tank die bijna leeg is.

Vintage%20Car_edited.jpg
auto

De restauratie van uw oldtimer

Naast onderhoud en reparatie, kan u bij onze garage met een voorliefde voor oldtimers terecht voor een volledige restauratie. Bij de restauratie van een oldtimer komt veel kijken en wanneer u niet zeker bent over de aanpak, schakelt u ons zonder zorgen in. Een oldtimer verdient tijdens zijn restauratie met veel respect behandeld te worden. Wij inspecteren hem dan ook van kop tot teen, van koetswerk en bougies tot mogelijke roest- of schimmelvorming op het lakwerk. Is er twijfel? Dan contacteren wij u steeds zodat de restauratie van uw oldtimer volledig naar uw wensen is.

Vertrouw op onze expertise

Wilt u ons graag inschakelen voor het onderhoud of een herstelling van uw oldtimer? Of heeft u een oldtimer staan die een restauratie verdient? Wij staan klaar voor u! Maak een afspraak voor de reparatie of opknapbeurt van uw oldtimer via ons contactformulier en rijd al snel door de straten in uw prachtige klassieker.

bottom of page