top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

LTL-transport

Kent u de voordelen van LTL-transport voor uw bedrijf in de buurt van Boom? Artenoa Cars vertelt er u graag meer over. Als bedrijf met een grote expertise op vlak van voertuigen en transport, helpen wij u graag verder om de juiste vorm van transport te vinden. Bent u nog niet zeker welke vorm ideaal is voor uw specifieke situatie? Lees dan snel verder voor meer informatie en een duidelijk antwoord.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

LTL-transport voor uw bedrijf in de buurt en over het hele land

LTL staat voor Less Than Truckload, oftewel een lading die geen hele laadruimte kan vullen. Dit is het tegenovergestelde van FTL-transport, waar de hele laadruimte gevuld is met eenzelfde product. Het gaat bij LTL-transport vooral om kleinere ladingen die van uw bedrijf naar de ontvanger moeten vervoerd worden. Het voordeel hiervan is dat u enkel betaalt voor het deel van de container dat uw producten in beslag nemen, en dat is natuurlijk goedkoper dan het huren van een volledige vrachtwagen. De resterende ruimte bij uw LTL-transport wordt niet verspild, maar duurzaam gebruikt omdat het kan worden ingenomen  door producten van andere bedrijven in de buurt. Doordat het transport op paletten wordt uitgevoerd, staan uw goederen steeds stevig en veilig. Met een efficiënte leveringsroute worden de goederen overigens zo snel mogelijk geleverd, met zo weinig mogelijk rondrijden. Op die manier draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Doordat u enkel het deel dat u nodig hebt huurt, kunnen bovendien meerdere bedrijven gebruikmaken van dezelfde vrachtwagen. Ook dat is veel duurzamer dan het nu gebeurt; ongeveer 50% van de vrachtwagens zijn niet volledig gevuld! Gaat u ook voor een groenere onderneming maar heeft u niet genoeg producten om een volledige laadruimte te vullen? Dan is LTL-transport de ideale oplossing voor uw bedrijf voor leveringen in de buurt en ver uit de weg.

vrachtwagen
Verhuiswagen

Maak gebruik van de optimale vorm van transport

LTL-transport is ideaal voor elk bedrijf dat kleinere leveringen wil uitvoeren in de buurt of verder weg wil laten leveren, maar geen volledige vrachtruimte nodig heeft. Bent u toch eerder op zoek naar een oplossing voor massagoed? Dan is de Full Truck Load voor bulkgoederen wellicht een betere oplossing. Heeft u nog vragen over LTL-transport in de buurt en verder weg? Contacteer ons dan gerust via e-mail op info@artenoa.be of via ons contactformulier.

bottom of page