top of page

Klassiekers in stock                Restauratie oldtimers                     Maximaal 3 jaar garantie

Full Truck Load voor bulkgoederen

Wist u dat Full Truck Load ideaal is voor bulkgoederen en andere veelgevraagde producten? Dankzij Artenoa Cars in Boom ontdekt u de verschillende voordelen van Full Truck Load-transport voor uw bedrijf. Lees snel verder om meer te ontdekken over het vervoeren van goederen in bulk.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Full Truck Load als transportvorm voor bulkgoederen

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor het vervoeren van bulkgoederen, is Full Truck Load, ofwel FTL-transport, het antwoord op uw vraag. Bulkgoederen worden niet per stuk verpakt en dus ook niet in dozen gestoken of op paletten gestapeld. Denk hierbij aan graan, zand en koffiebonen, maar ook natte bulk zoals olie, chemicaliën en wijn. Ze kunnen niet geteld of in grote hoeveelheden afgenomen worden. Net daarom is Full Truck Load de ideale transportvorm voor bulkgoederen. Bij deze manier van transporteren wordt de hele vrachtruimte namelijk gevuld met dezelfde goederen van eenzelfde leverancier of producent, ideaal dus bij bulk.

vrachtwagen
Verhuiswagen

Transporteer eenvoudig

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het transporteren van uw bulkgoederen? Dan bent u bij Artenoa Cars aan het juiste adres. We geven u graag meer informatie. Contacteer ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@artenoa.be. Naast Full Truck Load, kan u ons ook contacteren met vragen in verband met LTL-transport.

bottom of page